Ballerup - vi skaber fremtiden sammen

Om Ballerup Kommune

Der bor ca. 48.000 mennesker i Ballerup Kommune, som består af byerne Skovlunde, Måløv og Ballerup. I Ballerup Kommune er der en god balance mellem forskelligartede bymiljøer, bolig- og ejerformer, som sikrer spændende rammer for alle borgere. Ballerup Kommune har stærke fællesskaber og et rigt forenings- og kulturliv. Vi investerer i børn og unge, og vi har et rigt ungdomsmiljø, som gør Ballerup til et godt sted for unge at uddanne sig, leve og bo. Vi passer på miljøet og naturen ved at indtænke grøn omstilling overalt i kommunen. Som kommune skaber vi rammer, der fremmer iværksættertrang på tværs af institutioner, foreninger, uformelle fællesskaber og virksomheder. Ballerup er en førende erhvervsby, og vi stiller hele tiden ambitiøse krav til by- og erhvervsudviklingen. Læs mere om Ballerup Kommune på ballerup.dk

Ballerup Kommune ligger 25 minutters kørsel fra København. Der er gode offenlige transportmuligheder - lige til døren.

Vision 2029

I Ballerup er borgere, virksomheder og kommunen fælles om fremtiden I Ballerup Kommune møder vi borgerne i øjenhøjde. Sammen finder vi de gode løsninger på tværs af institutioner, foreninger og erhverv og skaber mulighederne for gode og værdige rammer for borgere i alle aldre og livssituationer. Grundlaget for vores arbejde er ’Vision 2029’, der er kommunalbestyrelsens vision for, hvordan det skal være at leve, bo og arbejde i Ballerup i 2029.

Visionen 2029

  • Åben for nye ideer
  • En stærk uddannelsesby
  • En grøn by i balance
  • En førende erhvervsby

Social kapital og MED-samarbejde

I Ballerup Kommune er social kapital en af grundstenene i organisationen. Høj social kapital øger kvaliteten i opgaveløsningen, optimerer brugen af de menneskelige ressourcer og styrker arbejdsmiljøet.

Ledelsesgrundlag

I Ballerup Kommune satser vi på god ledelse og ledelsesudvikling. Det gør vi, fordi der er solid forskningsmæssig dokumentation for, at ledelse tæt på kerneopgaven gør en positiv forskel for kvaliteten af det, vi leverer til borgere og virksomheder.

Ledelsesopgaven

Din rolle og opgave som leder i Ballerup Kommune

Se mere

Sådan tager vi i mod nye kollegaer

Der bliver udarbejdet et introprogram for alle nyansatte, der skal være med til at sikre, at nye medarbejdere bliver grundigt introduceret til organisationen, arbejdsopgaver, fagsystemer, kultur mm.

Din kompetenceudvikling

Læs mere om dine muligheder for kompetenceudvikling i Ballerup Kommune

Se mere

Personaleretningslinjer

I Ballerup Kommune har vi række personaleretningslinjer, som du kan se her

Se personaleretningslinjer

Ledige stillinger

Her kan du se vores ledige job. Er der et job, du gerne vil søge, sender du din ansøgning til os via det link, der er nederst i stillingsannoncen

Se vores stillingsopslag

Jobagent

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at følge med i, hvilke ledige jobs vi tilbyder.

Hvis du opretter en jobagent, så overlader du alt arbejdet til os.

Det eneste du skal gøre er at markere, hvilke arbejdsområder du interesserer dig for, så sender vi dig automatisk en mail, når vi har et ledigt job, der matcher dine interesser.

 

Se mere
BALLERUP KOMMUNE

Hold-an Vej 7
2750 Ballerup
Tlf.: 4477 2000
Fax: 4477 2730

CVR-nr.: 58271713
Giro-nr.: 3000478
Powered by Emply