Køkkenmedarbejder til Børnehuset Troldebo

Børnehuset Troldebo søger en ufaglært køkkenmedarbejder, 25 timer pr. uge. Vi søger en person der kan hjælpe i køkkenet med produktion, rengøring og opvask. Du vil indgå i et team med en anden køkkenmedarbejder.

Stillingen er nyoprettet, da vi fra 1. januar skal lave hjemmeproduceret mad til både vores vuggestue og børnehave, samt naboinstitutionens vuggestuebørn.

Børnehuset Troldebo består af 33 vuggestuebørn, 60 børnehavebørn og ca. 25 medarbejdere. Vi er i gang med at bygge et nyt og større hus som skal stå færdigt til maj 2024, og vil derfor over det næste år udvide med flere nye stuer.

Dine vigtigste opgaver

 • Produktion af mad, rengøring i køkkenet og opvask
 • Du kan og vil indgå i tæt samarbejde med køkkenkolleger og det pædagogiske personale
 • Du skal understøtte pædagogikken i Troldebo gennem hjemmeproduceret mad til alle børn.

Dine kompetencer

 • Du har hygiejne bevis
 • Du har erfaring med at lave mad til børn i dagtilbud
 • Du er glad for børn 
 • Du er positiv, venlig og imødekommende.

Det får du hos os

 • 90 sultne børn
 • Gode arbejdsforhold
 • Fleksibel arbejdstid mellem kl. 06:30-14:00
 • Selvstændig planlægning og udførelse af jobbet
 • Et hus med humor og et godt personalesamarbejde.

Vores vision er at skabe væredygtige børn og et bæredygtigt liv for børn og voksne gennem en naturlig nysgerrig og undersøgende tilgang, hvor børn er medskabere af eget liv. 

Se mere på: https://www.vaeredygtighed.org/vaeredygtighed/

Hvem er vi
Børnehuset Troldebo er et børnehus med en vuggestue og udflytterbørnehave fra Skovlunde. Vi åbnede vores døre op d. 1. februar 2020. 

Hverdagen i børnehuset skal bære præg af, at der er rum og plads til børnene – fysisk og psykisk. Respekten for det enkelte menneske og inklusion er centrale begreber i vores pædagogiske tænkning og et gennemgående træk i den daglige praksis.

Børnehuset er kendetegnet ved, at vi giver mulighed for individuel udfoldelse og hensyntagen, hvor børnene oplever, at de bliver set, hørt og forstået, vi skal have en anerkendende tilgang til børnene, så de oplever sig værdsat. Samtidig vægter vi fællesskabet og børnenes sociale kompetencer for at understøtte udviklingen af væredygtige børn.

I vuggestuen har vi ca. 30 børn og 10 voksne fordelt på tre stuer. I børnehaven har vi ca. 60 børn i alderen 3-6 år, i børnehavedelen er der ni voksne på fuldtid og en på fleksjob 16 t/u.

I Ballerup Kommune er dagtilbudsområdet organiseret i 5 distriktsinstitutioner. Distriktsopdelingen følger skoledistrikterne, da Ballerup Kommune har en ambition om en sammenhængende indsats for 0 - 25-årsområdet. 

Ledelsesstrukturen styrker ledelsen tæt på børn og medarbejdere samt de faglige miljøer i dagtilbuddene. Pejlemærkerne for dagtilbuddenes arbejde er beskrevet i kommunens vision ’Dagtilbud med Mening’: 

 • Alle børn trives og udvikler sig 
 • Leg og læring går nye veje 
 • Fokus på engagement, mod og handlekraft. 

Vi er i gang med, at arbejde med KIDS, som er værktøj til bl.a. at se på vores læringsmiljøer og vores relationer og leg med børnene m.m.

Vil du vide mere
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte pædagogisk leder Jesper Patche på telefon 2330 4721 eller Rasmus Christiansen på telefon 3047 6922. 

Læs mere om Ballerup Kommune som arbejdsplads på job.ballerup.dk

Ansættelsesproces og løn
Ansættelsesdatoen er den 1. januar 2024.

Vi holder samtaler i takt med, at vi modtager ansøgninger.

Ansøgningsfrist: den 29. november 2023

Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Viser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

Send din ansøgning online. Klik på ”Ansøg” nedenfor og vedhæft din ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

Vi glæder os til at møde dig.

 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven
Frist:
Tiltrædelse: 1. januar 2024
Ugentligt timetal: 25 timer
Stillingstype: Fastansættelse
Overenskomst: Ikke faglærte - rengørings- og køkkenarbejdere
Særlige krav: Børneattest skal vises
Kontaktperson:
Rasmus Christiansen
Telefonnummer: 3047 6922
Lokation: Torvevej, 29, 2740, Skovlunde
BALLERUP KOMMUNE

Hold-an Vej 7
2750 Ballerup
Tlf.: 4477 2000
Fax: 4477 2730

CVR-nr.: 58271713
Giro-nr.: 3000478