Chef for Byggeri og Vedligehold i Ballerup Kommune

Vil du bygge fremtiden med os? Kan du se dig selv være med til at indfri kommunens ambitiøse visioner på ejendoms­området, og vil du være med til at bygge et professionelt center op? Motiveres du af samarbejde, og har du samtidig talent for ledelse? Og er du vild med at styre byggeprojekter og strategisk vedligehold? Så er du måske den, vi leder efter.

Ballerup Kommune søger en ny chef for Byggeri og Vedligehold i Center for Ejendomme. Vi er en kommune i vækst, og vi står over for en række spændende strategiske udviklingsprojekter. Derfor opnormerer vi på flere af centerets nøgleområder i løbet af 2024, herunder ledelsesmæssigt. Du bliver en del af en strategisk ledergruppe på fire (inkl. centerchefen) og får således en fantastisk mulighed for at sætte dit aftryk på de store udviklingsprojekter og på den transformation, som Center for Ejendomme står midt i. 

Dine vigtigste opgaver
Som chef for Byggeri og Vedligehold får du en nøglerolle i at:

  • Implementere vores ambitiøse visioner for ejendomsområdet og udvikle strategiske opgaver på tværs af centeret sammen med den øvrige ledergruppe 
  • Bygge og renovere skoler, daginstitutioner og andre kommunale bygninger
  • Sikre klogt og planlagt vedligehold af vores bygningsmasse
  • Lede og udvikle et team af dygtige medarbejdere samt rekruttere flere til teamet.

Vi står et godt sted med en stabil kerne af medarbejdere, men vi har travlt, og derfor har vi brug for dig til bl.a. at sikre, at vi kommer i mål med vores mange byggeprojekter i høj kvalitet, at der bliver sat mål for vores vedligeholdelsesindsats, og at den bliver planlagt og koordineret med andre indsatser vedr. indeklima, energirenovering og byggeprojekter mv. Derfor er der behov for et øget fokus på strategi, data, overblik, koordinering og effektive processer, men også på at sikre de rigtige kompetencer, og som led heri er der behov for en væsentlig opnormering på nøgleområder. 

Du får den overordnede personaleledelse og faglige ledelse for p.t. syv projektledere. Ledelsesopgaven vil blive større i løbet af 2024 i forbindelse med opnormeringen af projektledere til byggeri- og vedligeholdelsesopgaverne, ligesom du vil skulle være med til at ansætte en strategisk vedligeholdelsesplanlægger. 

Dine kompetencer
Vi forventer, at du har lyst til – og gerne erfaring med – personaleledelse, at du har en stærk faglighed inden for byggeri, at du er god til tids- og anlægsøkonomistyring og gerne har erfaring med klimatiltag og udvikling af bæredygtige løsninger. Det forventes også, at du som chef for Byggeri og Vedligehold er serviceminded og helhedsorienteret, at du lægger kræfter i at styrke samarbejdsfladerne i centeret som helhed, og at du har et godt blik for at involvere brugerne.

Du kan læse mere ved at hente job- og personprofilen her

Det får du hos os
Vi ligger tæt på S-togsstation og bus, har gode cykelstier og gratis parkering.

Vi har en kantine helt ud over det sædvanlige, hvor du kan købe friskpresset juice og hjemmebagt brød om morgenen. Til frokost er der lækre varme og kolde retter, salater, brød og juicer, og du kan købe mad med hjem til aften. Vi har fitness, yoga mv. i kælderen og blandt flere foreninger en kunstforening.

Hvem er vi
Vi er ca. 100 medarbejdere i Center for Ejendomme fordelt på tre områder: Drift, Byggeri og Vedligehold samt Stab og Udvikling. Ledelsen i centeret varetages af centerchefen i samar­bejde med afsnitslederne for de tre områder. 

Ballerup Kommune forventer en stigning i antallet af borgere på 20 pct. over de næste 10 år. Det betyder, at vi skal bygge flere daginstitutioner, skoler og fritidsordninger samt have mere kultur og flere fritidsfaciliteter. Samtidig skal vi sikre løbende og klogt vedligehold af vores 340.000 m2 bygninger, mens vi fastholder en god service i den daglige drift. Med en nyligt vedtagen klimapolitik og -handleplan er ambitionsniveauet højt, og udviklingsmulighederne store. Som overligger for det hele er vi i gang med at udarbejde en ny ejendomsstrategi.

Ballerup Kommune har et godt ry, en sund økonomi og et stærkt fokus på det gode samarbejde med borgere, brugere og virksomheder. Vi er en aktiv deltager i udviklingen af Hovedstadsregionen og en kommune med blus på kedlerne. Der er en god og tillidsfuld relation mellem politikere og administration.

Vil du vide mere
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte centerchef Malene Møller Ruszkai på telefon 2910 5421 eller chefkonsulent i Genitor Berit Kjær Petersen på telefon 2949 4419 eller bkp@genitor.dk.

Læs mere om Ballerup Kommune som arbejdsplads på job.ballerup.dk

Ansættelsesproces og løn
Ansættelsesdatoen er den 1. juni 2024.

Vi forventer at holde 1. samtaler den 17. april og 2. samtaler den 24. april. Der vil være test mellem 1. og 2. samtale.

Ansøgningsfrist: den 14. april 2024.

Vi tilbyder løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst, efter principper om lokal løndannelse, efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Ballerup Kommune indfører røgfri arbejdstid pr. 1. april 2024. Læs mere her.

Læs mere på job.ballerup.dk/din-nye-arbejdsplads.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

Send din ansøgning online. Klik på ’Ansøg’ nedenfor, og vedhæft ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

Vi glæder os til at møde dig.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven
Frist:
Tiltrædelse: 01-06-2024
Ugentligt timetal: 37 timer
Stillingstype: Fastansættelse
Særlige krav: Straffeattest bliver indhentet
Kontaktperson:
Malene Møller Ruszkai
Lokation: Hold-An Vej, 7, 2750, Ballerup
Telefonnummer: 2910 5421
BALLERUP KOMMUNE

Hold-an Vej 7
2750 Ballerup
Tlf.: 4477 2000
Fax: 4477 2730

CVR-nr.: 58271713
Giro-nr.: 3000478